AFBLIJVEN!!!

.
Het is om moedeloos van te worden. Voor de tweede keer binnen zes maanden is er ingebroken in onze auto. Wederom is zowel het stuur als de navigatie eruit gesloopt.

Wat is dat toch met die mensen die niet van andermans spullen kunnen afblijven? Ik begrijp het niet.

Ga werken voor je geld en blijf ’s nachts lekker thuis bij je vrouw of vriend of weet ik wie.

Maar BLIJF MET JE HANDEN VAN ONZE AUTO AF!

Die gasten gaan wel steeds professioneler te werk. Hebben ze vorige keer nog met een blikopener de deur gesloopt om het slot eruit te halen, deze keer hadden ze waarschijnlijk een speciaal apparaatje, want de deur is verder niet beschadigd.

Als ze hun specialiteit nu eens gebruiken bij eerlijk werk in plaats van criminele acties, dan zou het een stuk prettiger zijn. Zowel voor ons als voor hun eigen achterban.

Ik word hier zo ontzettend moe van.
.

6 thoughts on “AFBLIJVEN!!!

  1. Afschuwelijk! Misselijkmakend is dit! Er schijnen van die airbagbendes te zijn die met speciale apparaatjes je auto weten te openen. Om moedeloos van te worden inderdaad…

  2. Men zegt dat een dief in de gevangenis géén beter mens wordt maar het zou toch héél veel ellende schelen als dit soort tuig achter slot en grendel gehouden wordt.
    Ik kan me lévendig voorstellen dat je explodeert want het slachtoffer draait overal voor op en kan zich als het té vaak gebeurd niet eens meer verzekeren.
    Helaas heeft dieven opsporen óók al geen prioriteit en mócht er al eens een dief in handen van de politie vallen geeft de rechter ‘m een taakstrafje !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s