PRISCILLA – 2

.

Geen rottigheid en geen mannen met baarden, hoewel ik daar eigenlijk helemaal niet op gelet heb. Vanaf het moment dat we het theater binnen gingen, was elke gedachte aan narigheid verdwenen. Ik ging volledig voor een avondje genieten. En dat is gelukt. Het werd een spetterend heerlijk over de top geheel met een publiek dat enthousiast reageerde. Niet alleen de drie hoofdrolspelers waren goed, maar ook de andere spelers deden het geweldig. Deze uitvoering was met Jason Donovan. Kent u hem nog? Hij speelde vroeger in de beginjaren van de soap Neighbours. Vanaf die tijd heb ik hem min of meer gevolgd, want ook toen al vond ik hem leuk en sympathiek. In de musical wordt ook even naar die jaren gehint. Toen wij in Londen naar Priscilla gingen zou Jason ook daar spelen, maar juist de avond dat wij er waren, was hij er niet. Bummer!

Gisteravond dus wel en hij stelde me niet teleur. De musical zelf wel een beetje, want ik miste stukjes die we in Londen wel gezien hebben, maar hier niet en dat was wel jammer. In Londen werden we tijdens de show verrast met uit de lucht vallende pingpongballetjes, waarvan ik er één heb gevangen, maar helaas gebeurde dat hier niet. Hier kwamen ze slechts beperkt op het podium voor. Ik herinner me nog dat echtgenoot en ik in Londen aan het napraten waren en we waren het erover eens, dat wat we gezien hadden die avond, in Nederland, hoewel toch redelijk tolerant en vrij denkend, niet zo zou kunnen. Waarschijnlijk dachten ze dat in Engeland ook, want de show was naar mijn gevoel, best wel aangepast. Maar evengoed nog heel erg leuk. De cast kreeg aan het eind van de avond een staande ovatie, die minutenlang aanhield. Volledig verdiend.

Toen echtgenoot de reservering boekte, heeft hij ook meteen een parkeerplaats in de Carré garage geboekt. Dat kan ik iedereen die ooit nog eens naar dat theater gaat beslist aanraden. Je hoeft dan niet te zoeken naar een parkeerplaats en je auto staat veilig. Vanaf de garage is het slechts drie minuten lopen naar de ingang van Carré. Ideaal.

Wij hebben absoluut geen spijt dat we naar Amsterdam zijn gegaan, hebben ons niet gek laten maken, maar genoten van een heerlijk ontspannen muziekspektakel. Een aanrader. De musical staat nog tot en met 22 november. Ik heb geen idee of er nog kaarten verkrijgbaar zijn, het was gisteravond ook behoorlijk vol, maar wie er zin in heeft gekregen zou ik willen zeggen: probeer het. Het is zeker de moeite waard.

.

Advertenties

6 thoughts on “PRISCILLA – 2

  1. He wat fijn dat het toch doorging en jullie een heerlijke avond hadden.

    En ja grote evenementen zijn dan wel niet mijn ding maar dat heeft een andere oorzaak zoals je weet. Ik heb gelukkig (?!) een fatalistische instelling, ,zo van: wat mij overkomen moet gebeurt toch wel, zij het niet ‘hier’ dan wel ‘daar’ … dus in die zin laat ik me nooit weerhouden daardoor.

  2. Begrijpelijk jullie angst, er lopen zoveel gekken rond maar het heeft jullie niet weerhouden om te gaan en te genieten. Deel 1 ook gelezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s