OPPASSEN, UPDATE EN ANDERE ZAKEN

.

We hebben weer een drukke week achter de rug. Afgelopen woensdag mochten we onverwacht een paar uur op onze kleindochter passen. Zoon X en schoondochter waren een beetje bang dat ze lastig zou zijn, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Ligt ze bij het verschonen door schoondochter geen seconde stil, ik had geen enkel probleem, zei gewoon dat ze rustig moest blijven liggen tot ik klaar was. Eigenlijk wilde ik haar even een uurtje in bed leggen, want ze was duidelijk erg moe, maar ze zette een keel op toen ik die beweging maakte. Oké, zei ik, dat gevecht voer je straks dan maar met je moeder. Al met al was het super leuk en wij houden ons aanbevolen voor een volgende keer.

Voor we op gingen passen moest ik eerst naar het zieken huis voor mijn lang verwachte gehoortest. De dokter had in eerste instantie gezegd dat die test wel een uurtje kon duren. De eigenlijke afspraak was op 19 januari, maar nadat we daar toen een half uur hadden zitten wachten, de baliemevrouw zei dat de test een half uur zou duren en ik daarna nog naar de dokter moest en ik kort daarna naar de borstenmevrouw moest, hebben we alsnog een nieuwe afspraak gemaakt. En die was dus woensdag. De test duurde slechts een kwartier! Het wachten op de dokter echter bijna drie kwartier. Maar de uitslag was goed. Volgens de dokter heb ik het gehoor van een veertigjarige. Wow, dat is in ieder geval heel mooi. Nu de rest van mijn lijf nog, want dat neigt echt meer naar een tachtigjarige.

Vrijdag vroeg zoon R of we gezellig langs kwamen en bleven eten. Ja, natuurlijk doen we dat, kunnen we mooi weer even met kleinzoon spelen. Twee kleinkinderen in drie dagen tijd zien is helemaal geweldig. Dat thuis de was zich opstapelde en ik verder nergens aan toe kwam, kon me echt niks schelen. Er komen nog genoeg dagen om huishoudelijk werk te verrichten. Kinderen en kleinkinderen zijn een stuk belangrijker dan een stapel wasgoed.

Dan even iets heel anders. Bij sommige blogs is het lastig, of soms zelfs onmogelijk, om te reageren. De stukjes lezen is geen probleem, maar als ik op reageren druk, zegt lapje regelmatig hoewel niet altijd, dat ie de pagina niet kan vinden. Of ik krijg lastige puzzeltjes voorgeschoteld, waardoor ik, na twee mislukte pogingen die op te lossen, de hele reactie maar laat lopen. Andere keren verdwijnt mijn reactie helemaal zodra ik op publiceren druk. Waarschijnlijk zweeft ie dan ergens in cyber space, of hij komt in de spam terecht. Als je daar niet regelmatig kijkt dan zie je dat niet natuurlijk. Eerlijk gezegd, kijk ik zelf ook niet zo vaak of er misschien iets bij de spam terecht is gekomen. Ik ga proberen mijn leven op dat gebied te verbeteren en regelmatig even te checken. Doen jullie dat dan ook?

.

Advertenties

7 thoughts on “OPPASSEN, UPDATE EN ANDERE ZAKEN

 1. Heerlijk om zo van je kleinkinderen te genieten.
  Jammer dat reageren niet lukt. Ik vind niets in de spambox. Je kunt trouwens vrijblijvend een blogger account aanmaken. Dan lukt reageren misschien wel.

 2. Het gehoor van een 40 jarige… dat is mooi megenomen. enlijf van een 80 jarige. maar je bent toch bijn……..
  Leuk zo een drukke week met de klein kinderen. Volgende keer weer!

 3. Helemaal mijn insteek, (ahter)kleinkinderen gaan altijd vóór HH klusjes, ze zijn zo snel groot dat we moeten genieten van het moment.
  Gelukkig dat je gehoor geen schade opgelopen heeft van die vervelende ontstekingstoestand vorig jaar , gefeliciteerd!
  Na zo’n spammelding kijk ik altijd weer even regelmatig in de spambox maar….. als het dan weer een tijdje goed vergeet ik het weer!

 4. Helemaal mijn idee, huishouden kan wachten. Alle tijd voor de kleintjes! Volgende week krijgen wij de 2 van C te logeren, heerlijk. Daarna een weekje bijkomen in A’dam. En dan zal ik echt wel weer moeten wassen, maar dat doe ik dan helemaal uitgerust (hoop ik) 😊.

 5. Hoi meis, ik ben ook weer voorzichtig terug in het blogwereldje. Het gehoor van een veertig jarige? Wauw! Ik heb net gehoord dat mijn gehoor beneden de helft van wat het moet zijn, en ja ik heb het goed gehoord, mijn gehoorapparaatjes zijn eerst weer wat bijgesteld. Je geniet erg van je kleinkind, ik ben nu inmiddels ook oma. Heerlijk. Ik kom binnenkort meer bij je lezen.

 6. Gehoor en zicht zicht zijn belangrijk. Mooi om te lezen dat de uitslag goed was en je van je kleinkind geniet. Wat reageren betreft heb ik allee een probleem met blogger. Daar moet je dmv puzzeltjes laten zien dat je geen robot bent. Ik haak dan meteen af

 7. bofbipsen jullie!!! Van ♥=e gegund uiteraard maar dat weet je gelukkig wel.

  Het reageren… is soms inderdaad complex maar vaak heeft het te maken met ‘vervuiling’ op de eigen pc. Met regelmaat ccleaner laten draaien scheelt een hoop ellende.

  En bij het reageren op blogs van blogspot… die code die je zogenaamd moet invoeren om aan te tonen dat je geen robot bent… kun je negeren, niets mee doen dus!

  xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s