OVER EN UIT

.

Nog ruim twaalf uur en dan is het jaar 2017 achter de rug. Afgelopen. Voorbij. Oud nieuws. Over en uit. Terugkijken kan leuk zijn, maar vooruitkijken lijkt me leuker. Wat staat ons komend jaar te wachten? Niemand kan dat met zekerheid zeggen, gelukkig. Zelf kijk ik enorm uit naar de ontwikkeling van de nieuwe kleinkinderen en de komst van het nieuwste kleinkind, dat nu echt elke dag zou kunnen komen. Voorlopig is de buik van mama nog heerlijk warm en veilig. Van die grote buitenwereld moet je dat nog maar afwachten. Nieuw leven, ik blijf het iedere keer weer een bijzondere ervaring vinden. Mijn zoons, die gisteren nog kleine kinderen waren, zijn nu opeens zelf vader. De snelheid van het leven is niet te bevatten. Ik hoop van harte dat alle jonge ouders de tijd nemen om van hun kinderen te genieten en niet uitsluitend bezig zijn met carrières e.d.

Er zijn in logland zo links en rechts aardig wat vervelende gezondheidstoestanden voorgekomen in het afgelopen jaar. Ook bij mij, al ben ik er dit jaar niet al te diep op ingegaan. Het komende jaar wil ik doktersbezoek uitsluitend afleggen voor de nodige controles, niet voor nieuwe ongemakken, maar zoals gezegd: niemand weet wat er staat te gebeuren. In ieder geval hoop ik dat alle mensen die het afgelopen jaar problemen hadden, het komende jaar een stuk gezonder mogen doorbrengen.

Echtgenoot en ik gaan het nieuwe jaar verwelkomen bij zoon R en schoondochter N. We blijven slapen zodat echtgenoot een lekker glaasje whiskey kan drinken. Zelf drink ik niet, maar rijden kan ik ook niet, dus… Ik ben benieuwd hoe Bjorn en Mats (en natuurlijk ook Renner) op het vuurwerkgeweld zullen reageren. Voorlopig lijkt het er op dat Renner niet echt bang is en dat is een hele verademing na onze angstige hond Bindi.

Rest mij nog u allen een heerlijke avond en een relaxed begin van het nieuwe jaar te wensen. Moge 2018 u alles brengen wat u er van verwacht.

.

Advertenties

6 thoughts on “OVER EN UIT

  1. Gelukkig weten we niet wat er voor ons in het nieuwe jaar in het vat zit.. Als het eruit komt merken we het wel hè. Ik wens je een gelukkig en gezond 2018 toe, samen met ieder die je lief is. Alvast welkom voor je nieuwe kleinkindje.. blijft spannend en het blijft inderdaad een wonder.
    Liefs XXX

  2. Jullie ook een heel gezellige jaarwisseling, dat zal wel lukken bij R en N en de jongens. Wens hen, maar ook de andere zoons en schoondochters een heel mooi en vooral gezond 2018 van ons. Geniet van elk moment met de kleintjes, want voor je het weet zijn ze groot, dat zei je zelf al. Ik wacht al op bericht dat L en A papa en mama zijn geworden 🍼💝! Iig een heel Geluukig Nieuwjaar voor allemaal!

  3. als we al iets mogen wensen is het wel gezondheid hè…daar schortte het behoorlijk aan in 2017 maar hoop doet leven.

    Wens jullie natuurlijk het allermooiste jaar ooit tot nu toe, van ♥-e toe.

  4. Nog steeds in spanning wachtend op het nieuwe kleinkind gaan jullie dus het nieuwe jaar in. Mooie tijden en ik ben het helemaal met je eens dat ouders toch voorál niet alle zorg voor de kinderen uit handen moeten geven want je mist zóveel!
    Ik hoop dat 2018 ook voor jou wat milder is dan 2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s