WACHTEN

.

Wat een prachtige dag is het vandaag. Een volle zon aan een lichtblauwe hemel maakt de dag heerlijk licht. Ik denk dat de baby heeft gewacht tot het weer zou opknappen, want op 5 januari in alle vroegte is geboren: Julia Roos. Een heel mooi meisje van bijna zeven pond. Zoon L en schoondochter A zijn de superblije ouders van dit kindje. En wij zijn natuurlijk de superblije grootouders. Julia is ons zevende kleinkind. Hoe rijk kan een mens zijn?

Onze oudste kleindochter viert vandaag haar achtste verjaardag. Ze is eigenlijk in december al jarig geweest, maar dan is het altijd al zo’n drukke periode. Vanmiddag gaan we dus gezellig naar haar feestje.

Jaren geleden heb ik het maken van goede voornemens voor een nieuw jaar afgeschaft. Er kwam toch nooit iets van terecht. Als je besluit dat er iets moet veranderen of verbeteren dan moet je dat meteen doen en niet wachten tot 1 januari. Dit jaar ben ik daar toch van afgeweken door me voor te nemen alleen nog voor controles een arts te bezoeken. Wel, dat voornemen is al volkomen mislukt. Misschien dat ik daar later op terug kom.

Nu eerst maar even een boterham eten en daarna richting Almere.

.

Advertenties

7 thoughts on “WACHTEN

  1. Van harte gefeliciteerd met de nieuwe telg aan jullie stamboom. kan alleen maar een verstandig meisje worden want het is slim om op een beetje beter weer te wachten.
    Helaas hebben we weinig invloed op al dan niet een dokter moeten bezoeken, vervelend dat het nu al bingo is. Ik hoop dat het meevalt, sterkte !

  2. Nogmaals gefeliciteerd. En heel veel geluk met dit kleine meisje!
    Jammer dat er van je goede voornemen niks terecht kwam.. laat maar even bezinken.. dan horen we het tzt vast wel! Dikke knuf en sterkte!

  3. Het is inderdaad een prachtig meisje en haar namen ook! En je weet het hè, geniet ervan en vergeet de rest even. (Moet je horen wie het zegt 😜). Ik probeer het wel iig… Just enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s